12 iunie 2016

Gard, amenajari curti



Gard din plasa. Garduri despartitoare!


O gradina poate fi privita din mai multe unghiuri. Adica, poti sa faci o amenajare a gradinei din curtea casei tale cu materiale foarte scumpe sau poti folosind materiale mai ieftine, cum e si acest: gard din plasa si sa ai confortul dorit. Cum spuneam, depinde din ce unghi privesti amenajarea gradinii tale.
Imi amintesc ca pe vremuri gradina bunicilor nici nu avea garduri, dar era atat de frumoasa incat nu-mi venea sa mai plec. Diversitatea si mireasma florilor de sezon, era placuta ochiului si nasului. Azi, nu se mai poate concepe o gradina in curte fara un gard. Ca-i un gard din plasa sau un gard inalt de beton, important este sa fie imprejmuita. Nu stiu daca e bine sau rau, dar pe vremuri nu conta acest aspect.

Revenind la zilele noastre, amenajare unei curti presupune sa ai multa imaginatie. Sunt anumite tehnicii folosite in amenajare curtilor  a gradinilor din curte) in scopul asigurarii unui confort. Exteriorul locuintei nu inseamna o curte cu beton, trebuie sa fie elemente naturale si multa verdeata. O prezenta a naturii intr-un spatiu, de multe ori restrans.

O gradina, asa cum o vad eu, implica multe elemente naturale si bineinteles un mobilier specific. O gradina moderna poate fi realizata cu bani putini si imaginatie bogata. Elementele decorative vor completa gradina si ma refer la o mica fantana arteziana si un foisor. Cam asa vad eu, pe scurt, o gradina in curtea casei mele

Care sunt avantajele achizitiilor de pe site-ul www.emenatwork.ro

1. Un magazin online unde veti gasi solutii pentru proiectele voastre;
2. Producatori de renume din acest domeniu.
3. Produsele sunt grupate pe categorii: agricol, comercial, industrial, birouri, hoteluri, institutii publice, medical, invatamant si rezidential.
4. Transportul produselor comandate se livreaza rapid, in 24 de ore;


Si pentru a fi in ton cu ceea ce spuneam in articol, elemente naturale si multa verdeata, uitati-va la aceste role plasa de gard verde impletita. Zic ca ele pot fi folosite pentru acele garduri care va deslimiteaza curtea.







Un comentariu:

Unknown spunea...

cu bani putin poti face lucruri interesante si frumoase