19 iunie 2016

Invatamantul romanesc?

Multe sunt de reparat in invatamantul romanesc...Copiii ar trebui sa fie langa sufletul nostru de dascal , chiar daca nu pot invata de 10 la matematica sau engleza sau istorie...Sistemul gresit apreciaza numai olimpicii -indopati cu meditatii -de teama sa nu fim considerati un neam de tampiti ? Se minte pt a pastra un sistem bolnav si funcii ale oamenilor "bolnavi " ...in invatamant, sanatate....

2 comentarii:

e-provincia spunea...

Eu am fost educat in sistemul vechi,am invatat de toate,aveam si cate 7 ore zilnic inclusiv sambata si nu mai oboseam precum copii de azi,hai sa fim seriosi,ditr-o data nimic nu mai e bun si ne streseaza copii.Atunci sa-i lasam needucati si sa vedem ce se intampla! Iar articolul doamnei,mai bine nu comentez,eu am scos-o din lista de cand ridica in slavi necesitatea primordiala a educatiei sexuale de la varste cand copilul nici nu stie sa vorbeasca bine!

lichiresti spunea...

Si totusi lucrurile se mentin asa, pentru ca asa vrea sistemul si noi facem parte din sistem! Unora le place sa faca hartii, asta e principala lor grija, altora le place sa se ocupe mai mult de copii si mai putin de hartii si sunt blamati! Ufff, dar ziceam ca astazi sa nu ma enervez! :)