23 iunie 2016

Lift, firma de lifturi

Lift, scara rulanta de la MP IFMA

Am urcat si cobarit de atatea ori cu lifturi, dar niciodata nu m-am gandit ca sunt firme care au ca domeniu de activitate executia si intretinerea de lifturi, scari rulante sau elevatoare. O firma de lifturi, este si MP IFMA. Cu o vasta experienta in acest domeniu, aceasta societate s-a impus pe piata romaneasca prin calitatea lucrarilor. Solutiile puse in practica au drept scop asigurarea deplasari oamenilor si marfurilor in cladiri.


In anul 1961 se punea bazele, in Bucuresti a Întreprinderi de Fabricație și Montaj Ascensoare, prin unificarea mai multor ateliere si a întreprinderi de productie si montaj al ascensoarelor.


Din anul 2009 IFMA Bucuresti, este parte a grupului MP si se adreseza acelor utilizatori de tehnologie de ridicare precum: "lifturi" sau scari rulante. Administratorii de cladiri sunt cei care vin cel mai des in contacut cu astfel de firme.

Fac o scurta paranteza deoarece mi-am amintit de un articol pe care l-am citit mai demult despre efectele benefice ale mersului cu liftul pentru persoanele ce sufera de claustrofobie. Se spunea in acel articol, dintr-o revista medicala de prestigiu, ca o firma din Londra redecaorase liftul pentru a aduce zambetul pe buzele celor care il folosesc si pentru ai determina pe cei cu afectiunea amintita, sa-l folosesca. Efectul fiind peste asteptarile celor care au avut aceasta idee.

Inchei paranteza si revin la firmele noastre care isi desfasoara activitatea in acest domeniu. MP IFMA, firma de care aminteam mai sus, are multe proiecte implementate in tara noastra.. De departe cel mai important proiect realizat de catre MP IFMA este Arena Nationala din Bucuresti. Lifturile panoramice cu pereti din sticla sunt cei care au contribuit la clasificarea foarte buna, dupa standardele internationale, a stadionului

Avantajele unei colaborari cu cei de la MP IFMA consta in experienta acumulata in decursul anilor si profesionalismul personalului.
MP IFMA, o firma de succes pe piata din Romania isi serbeaza in acest an 55 de ani de la infiintarea sa.

Din blogosfera romaneasca le doresc SUCCES, iar pe voi va invita sa cititi acest articol

Niciun comentariu: