10 iulie 2016

Cadouri business...


Cosuri cadouri Craciun. Cadouri business.


 Cosuri cadouri Craciun. Stiu ca nu e vremea unor , dar navigand prin online-ul romanesc, dupa oferta de cadouri business, am vazut ca pe Debonaire exista si-a asemenea oferta. Asta m-a facut sa-mi amintesc de Craciunul trecut cand eu si ceilalti colegi ai mei, din firma la care lucrez, am primit cosuri cadouri Craciun, asemanatoare.
Acum, n-as putea sa zic ca ele au fost achizitionate de pe site-ul debonaire.ro, deoarece persoana care s-a ocupat de organizarea evenimentului, nu mai e in firma la care lucrez. Probabil ca el a cautat prin online: cadouri corporate Craciun.

Si pentru ca la inceput va spuneam ca acest magazin online m-a facut sa-mi amintesc de Craciunul anului trecut, va mai spun ca surpriza cu cadouri corporate Craciun a fost placuta deoarece era pentru prima data, cand firma, la care lucrez de multi ani, oferea asa ceva. Un eveniment in care fiecare angajat a primit cate un cadou. Sper sa nu fie si ultima data.


Oferta de cadouri business

Scriam la inceput si de oferta cadouri business. Poate nu stiti ce inseamna, de aceea o sa fac o mica descriere. In primul rand sunt un altfel de cadou. Se adreseaza cu predcadere partenerilor de afaceri pe care o firma ii are. Sunt anumite momente intr-un an, cum ar fi aniversarea firmei, cand se pot face astfel de cadouri partenerilor de afaceri. Este un mod prin care se poate, simbolic, sublinia importanta lor in dezvoltarea business-ului respectiv.

Dupa cum observati in imaginea pe care v-am atasat-o, cadourile din categoria cadouri business, cadouri corporate Craciun sunt mai mult simbolice, dar atentia conteaza, nu?



Avantajul Debonaire

Cateva lucruri legate de site-ul celor de la Debonaire, vreau sa va mai spun in incheiere articolului acesta.

1. Pe site sunt disponibile multe oferte, iar pentru aceea care comanda cel putin odata, va primi un discount de fidelitate.
2. Se poate face o personalizare a codului sau cadourilor comandate, alegand produsele disponibile de pe site.
3. Comanda si livrarea unor produse este foarte usor de realizat, transportul fiind gratuit atunci cand livrarea se face la o singura adresa din tara.

Recomand DEBONAIRE, pentru un cadou reusit, iar pentru cei care vor organiza in acest an evenimente de Craciun, recomand cosuri cadouri de Craciun.



Un comentariu:

azil Antim Ivireanu spunea...

Noi nu am primit niciodata asa ceva!:(