1 iulie 2016

Dreptul la opinie este universal si trebuie respectat

Dreptul la opinie este universal si trebuie respectat . Ca actor , Papaiani este talentat , nu ii neg corectitudinea si cinstea , dar... 
Bestia blonda si supraomul , ce zace in om , a fost descrisa de un filozof neamt ( precursor al nazismului) si se pare ca Papaiani nu este departe de aceasta filozofie. 
De aceea , ca om, nu pot fi de acord cu acest actor ce si-a facut meseria profesionist , insa a fi om inseamna mai mult decat o profesie bine stapanita .

Uriasul actor nu poate merge de mana cu tamplarul ori alt palmas la vot . Nu se injoseste intr-atat sa dea mana cu un urias in ale profesiei de tamplar , taran ori muncitor .
De astfel , taranul, tamplarul ori muncitorul , titani in ale profesiilor lor , nu s-ar injosi sa dea mana cu un menestrel ce joaca pe scena ori in filme , daca si ei ar gandi asemeni maestrului scenei ?
Cu astfel de ...filozofii , imi pare rau , actorii , taranii, tamplarii ori muncitorii vor fi bataia de joc a unora ca basescu, iohannis , macovei, kovesi, ponta ori ciolos 

Niciun comentariu: