6 iulie 2016

Inovațiile internaționale din domeniul educației

Profesorii și francizații Helen Doron English din România își împărtășesc  succesul în cadrul Conferinței Naționale

În fiecare an, cele 24 de Centre Educaţionale Helen Doron English din România organizează Conferinţa Naţională, care în acest an se concetrează pe tema: „The Benefits of Sharing Knowledge”. Inovațiile internaționale din domeniul educației, precum și noutățile metodologice privind predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți vor sta la baza discuțiilor managerilor și profesorilor.

Conferința din acest an va avea loc în perioada 16-17 iulie 2016 în municipiul Brașov. Profesorii Helen Doron English din România vor avea oportunitatea de a fi pregătiți de trainer-ul Kim Schuetzhoffer, specialist cu experiență în formarea profesorilor pentru predarea limbii engleze după metoda inventată de profesorul britanic Helen Doron. Mark Rotter, coordonator Helen Doron Educational  Goup pentru Europa de Est le va prezenta participanţilor modalităţile prin care noile produse educaţionale aduc valoare procesului de învăţare şi va vorbi despre noua campanie internaţională de responsabilizare socială în care îi va invita să se implice pe elevii din România. Master francizorii Helen Doron English din România vor discuta despre modalităţile prin care managerii centrelor educaţionale din ţara noastră se pot dezvolta conform standardelor internaţionale. ”Sistemul de franciză ne-a permis să dezvoltăm Centrele Educaționale conform standardelor internaționale și ne-a ajutat să avem mereu clare viziunea și misiunea după care ne ghidăm activitatea. Parcursul fiecărui Centru Educațional Helen Doron English este unic, dar împărtășirea reușitelor și a încercărilor ne face să simțim că facem parte dintr-o familie și că putem găsi soluțiile împreună. De aceea am ales ca tematica din acest an a Conferinței să fie ”The Benefits of Shared Knowledge”, declară Cornel Bârlea, Master Francizor Helen Doron English România Vest .

“Profesorii de limbă engleză din centrele din România sunt foarte bine pregătiţi, însă anual trebuie să îi ţinem la curent cu cele mai noi metodologii şi produse educaţionale, pentru a se adapta la noile cerinţe ale momentului şi ale viitorului. Şi anul acesta avem onoarea de a-l avea alături pe unul dintre cei mai buni traineri pentru limba engleză şi ne dorim ca profesorii noștri să implementeze noile practici în activitatea lor. În acelaşi timp, am reuşit să implementăm un nou concept de educaţie în sistemul românesc, şi anume educaţie prin învăţare distractivă, deoarece studiile internaționale au demonstrat că prin activităţi antrenante, pe placul copiilor, aceștia pot învăţa mult mai repede şi mai eficient”, declară Ștefania Filip, Master Francizor pentru Helen Doron English România Sud-Est.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de peste 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din întreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

Niciun comentariu: