15 iulie 2016

Masacrul de la Nice.

Aflu de la un francez, dintr-o postare publica, ca soferul camionului alb era in control judiciar pentru ca lovise un om pe trecerea de pietoni. Avea 31 de ani, era o persoana conflictuala si isi batea deseori consoarta. Martorii spun ca femeia statea cu el fiindca era indragostita si spera ca intr-o zi, lucrurile se vor schimba. Dupa moartea lui, ea nu va sti niciodata daca a fost iubita sau detestata. Iar lumea nu va afla niciodata daca masacrul de aseara de la Nisa a fost un atac terorist sau ratacirea cumplita a unui om cu grave tulburari de comportament. 

Ca si la precedentele atentate, Franta a luat decizia inchiderii frontierelor. Sa se fereasca de cine? Si autorii masacrului de la Charlie Hebdo si tanarul sofer al camionului alb sunt copii ai Frantei. Nascuti si crescuti in Hexagon. In cazul de aseara ancheta nu conduce, pentru moment catre o pista terorista evidenta, in ciuda declaratiei lui François Hollande...Ura, violenta, vehicularea cliseelor otravite alimenteaza psihoze si duc la alienare...salvarea vine din intelegere, comunicare, toleranta si.....iubire....

Un comentariu:

Anonim spunea...

Doctrina luptei antitero s-a schimbat radical odata cu aparitia teroristilor kamikaze, aproape imposibil sa ai eficienta 100%. Probabil ca sunt dejucate unele atentate, asa cred cel putin.