14 septembrie 2016

Magazin online de instalatii termice

Centrale termice de la Ro Instalatii


Cred ca toata lumea cunoaste expresia cu: " Iarna caruta si vara sanie" . Aceasta e valabila si in cazul centralei termice pe care trebuie sa o luam pentru locuinta noastra. Vezi aici: Centrale termice la preturi accesibile .
Acest proverb romanesc spune de fapt ca un om gospodar este intotdeauna cu un pas inaintea vremii. In cazul nostru este cu un pas inaintea anotimpului friguros.

Acum, exista sansa sa gasim promotii destul de avantajoase pentru noi. Deci, nu e absurd sa gandesti achizitia unei centrale termice pentru apartament sau casa, mai ales ca ea are si rolul de a incalzi apa, nu e utila numai pentru incalzirea locuintei. Aceasta produce apa calda foarte utila si pe timpul verii. Aceasta e folosita cu siguranta de intreaga familie, atat in bucatarie, cat si la baie.
Asadar, o centrala termica nu are rolul doar de a incalzi casa. Ea iti produce apa calda, atat de utila in toata perioada anului. Apa calda necesara atat noua, cat si celor din jurul nostru.

In opinia mea, centralele termica trebuie sa indeplineasca anumite criterii:

1. Trebuie sa fie usor de manevrat. Nimeni nu isi doreste o centrala termica pe care sa nu stie sa o regleze si sa fie nevoit sa cheme mereu un specialist. Centrala termica ideala este o centrala simpla.

2. Centrala termica trebuie sa fie durabila.Daca o centrala cedeaza( cum mi s-a intamplat mie in luna decembrie) in cel mai bun caz o sa aveti parte de cateva ore sau zile de frig in locuinta. Sau in cel mai rau caz daca e vorba de o scurgere de gaz, posibil o explozie, pe care nimeni nu si-o doreste.

3. Nu sunt adeptul centralelor ieftine. Adica sa faci economie la achizitia unei centrale termice. Este asemanator ca in cazul aerului conditionat degeaba o iei ieftin daca te va costa foarte mult, reparatiile ulterioara

4. O centrala trebuie sa fie eficienta. Sa incalzeasca intreaga locuinta ( apartament sau casa) bine si repede. D-aia o cumperi de altfel.

Legat de Roinstalatii - Magazin online Instalatii termice, cel vizitat de mine. Oferta de centrale termice e diversificata, de la centrale pe gaz, la cele electrice. De la producatori precum ARISTON sau IMMERGAS, Si un aspect deloc, de neglijat, se ofera garantie la orice produs cumparat de pe site.


Niciun comentariu: