15 octombrie 2016

Cabinet stomatologic din Bucuresti

De curand, prin cautarile mele am descoperit un cabinet stomatologic din Bucuresti (http://clinicatrident.ro/) . Este, cum v-ati dat seama, o clinica dentara.
Citind informatiile de pe site am realizat ca noi romanii, nu prea avem grija de dantura noastra. Asta o spun statisticile oficiale, iar cand vine vorba si despre consumul pastei de dinti, putem spune ca suntem “certati” cu medicul stomatolog.

Durerile provocate de dantura sunt groaznice, asta afirm din propria mea experienta. Ok! Nu voi intra in detaliile legate de durerile ce ni le provoaca o dantura neingrijita. Am sa subliniez doar faptul ca, daca ne dorim un zambet frumos, va trebui sa ne ingrijim dantura.
Ma voi adresa adolescentilor si nu numai lor. Ca sa aveti un zambet frumos, procedura de albire a dintilor trebuie facuta dupa varsta de 14 ani. DE ce? Pai, pulpa dintelui dupa aceasta varsta se considera a fi pe deplin formata. In consecinta sensibilitatea este extrem de scazuta.
Tot legat de un zambet frumos, citeam undeva, tot pe internet, ca ar trebui sa se foloseasca paiul atunci cand consumam cafea sau sucuri pentru a preveni procesul de colorare al dintilor.
Am spus la inceputul articolului ca in Romania consumul pastei de dinti este foarte scazut, de aceea trebuie sa ne spalam pe dinti mai des pentru a preveni aparitia cariilor.

Recomandarea mea este ca asa cum ne facem timp pentru a merge la mall sau noi barbati la o bere, ar trebui sa ne facem timp sa vizitam o clinca de stomatologie. Sfaturile lui ne pot scuti de durerile unei danturi neingrijite.
Asadar vizitati site-ul celor de la clinica stomatologica Trident , pentru a face o programare la un dentist bun. .

Legat de aceasta clinica trebuie sa mentionez faptul ca aceasta este localizata in Bucuresti, iar cei care locuiesc in acest oras pot merge direct la clinica, nefiind necesara o programare online.

In incheiere, vreau sa va mai semnalez inca un fapt, constat de mine si anume, tot mai multe persoane, in general adolescenti, poarta un aparat dentar. Aceste persoane au ales sa foloseasca un aparat datorita problemelor dentare evidente. Nu este o decizie usoara avnd in vedere ca este destul de incomod. Cel putin in primele zile pana cand persoana respectiva se obisnuieste cu el. Dar, cu siguranta este necesar.

Asadar, unele decizii pe care le luam pot fi inestetice, dar ne pot aduce un beneficiu. In cazul acesta fiind vorba de sanatatea danturi si de un zambet frumos, trebuie sa alegem un cabinet stomatologic potrivit. Cel care sa ne ofere sanatate danturii.

Din blogosfera romaneasca s-aveti parte de o dantura sanatoasa



2 comentarii:

borceablog spunea...

profesionisti la Clinica Trident!

florentin spunea...

De aceea recomand:)