27 noiembrie 2016

Traducere legalizata la un pret accesibil

Traducere Legalizata la preturi accesibile, asta cautam, prin multimea de oferte care sunt prezente in mediul online. Sunt sigur ca multi dintre voi v-ati lovit de aceasta problema, a unor traduceri legalizate urgente. Trebuia sa mergeti in strainatate, la un serviciu si aveati nevoie de traducere legalizata pentru anumite documente. Ei, asta este o problema.
Cineva, imi povestea ca aflat in criza de timp, a dorit sa-si traduca personal documentele, fara sa mai dea bani unui traducator, doar sa i le certifice ca sunt conforme cu originalele, dar nu s-a putut.

Personal, cred ca niciun birou de traduceri nu procedeaza asa, dar respectiva persoana, aflata in criza de timp, a incercat. La vremea aceea, nu existau atatea firme de traduceri, iar cele care existau erau sufocate de volumul mare de documente, pe care trebuiau sa le traduca. Daca aveai de tradus ceva din limba japoneza sau chineza situatia se complica si mai mult.

Azi, solutia cea mai rapida o gasim in mediul online. Exista birouri care efectueaza traducere legalizata printr-un simplu click. Nu ne mai deplasam la sediul respectivului birou, ci trimitem documentele online sau prin fax. Asta a dus si la o scadere considerabila a pretului, dar si la cresterea calitati. Concurenta si-a spus cuvantul.

Datorita internetului, la Academia de Traduceri, comenzile pot fi preluate din orice colt de tara si chiar din strainatate. Livrarea lor putand fi facuta cu ajutorul firmelor de curierat.

Am ales Academia de Traduceri, din multimea de oferte, deoarece calitatea serviciilor sunt certificate ISO 9001.
La Academia de Traduceri gasesti traducatori pentru orice limba.
Academia de Traduceri ofera servicii complete:
     - traduceri legalizate;
     - traduceri autorizate;
     - traduceri specializate;
     - corectare/verificare;
     - apostilare/supralegalizare;
     - curierat;

Intre clientii celor de la Academia de Traduceri, se numara mari companii nationale si internationale precum: Enel, Lukoil, Omniasig, BIOFARM, MEGA IMAGE, City Insurance, etc.
Nu inchei fara sa va mai spun ca, Academia de Traduceri, a pornit pe acest drum, in anul 2005, cu un singur traducator si a ajuns acum, in anul 2016, sa aiba cea mai mare echipa de traducatori.

Asadar, cand aveti nevoie de o traducere legalizata, apelati la Academia de Traduceri.


Niciun comentariu: