29 noiembrie 2016

Videochat de acasa in Romania

Videochat de acasa in Romania
Chiar daca despre videochat se spun in continuare lucruri mai putin placute, videochatul reprezinta un domeniu aflat in crestere. Exista in acest moment legislatie care reglementeaza aceasta activitate in Romania.

Prima intrebare: Cat se castiga, in acest domeniu?

Acest aspect este foarte important. Din ceea ce stiu eu, in acest domeniu, castigurile sunt destul de mari. Trebuie sa aveti in vedere ca sunt milioane de utilizatori care acceseaza astfel de site-uri, tot ce trebuie sa faceti este sa va fidelizati vizitatori. Cum? Asta depinde doar de voi!
Despre videochat, exista multe articole in mediul online. Asa ca puteti sa va formati o imagine corecta.
A doua intrebare: Videochat de acasa sau din studiou?
- In mediul online exista un un site specializat in videochat de acasa, care va invata sa faceti videochat de acasa.
- In ambele situatii, trebuie vazut daca cei care ofera angajare in acest domeniu sau colaborare de tipul videochat de acasa in Romania, respecta legislatia in vigoare.
- Pentru videochat acasa este necesar: " un echipament de videochat performant (calculator -PC + camera video + internet de minim 100MB/s)"; in lipsa acestuia optiunea ar trebui sa fie videochat din studio.
Imi permit sa dau cateva sfaturi:
- Sfatul meu este sa apelati, daca doriti sa deveniti model, la un studio de videochat si pentru a fi si mai util, vedeti cerintele de lucru la acest studio din Bucuresti, www.videochatacasa.ro. Se pot face inscrieri simplu, direct pe site.
- Daca aveti cunostinte care lucreaza in acest domeniu, nu ezitati sa le contactati pentru a lua informatia direct de la sursa. 
- Asistenta Videochat de Acasa Romania, asta daca decizia inclina in favoarea videochat acasa. Accesand link-ul respectiv veti gasi un calculator prin care va puteti estima veniturile.
Cu siguranta ca ar mai fi foarte multe de spus despre aceasta activitate relativ noua, la noi in Romania, dar nefiind un specialist in acest domeniu ma opresc aici.
Indiferent de optiunea aleasa trebuie sa stiti ca videochat-ul este o arta, este arta seductiei si se invata in timp. Vorba proverbului: "Nimeni nu s-a nascut invatat".
Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi profitabila, indiferent de jobul pe care il veti avea.

Un comentariu:

albertflorentin spunea...

un subiect tabu: videochatul!