22 decembrie 2016

Saltele pat. Pret

Saltele pat. Pret


In urma cu cateva zile, sotia mi-a facut un cadou inedit, o saltea de pat. Mai precis, dupa ce a facut rost de banii necesari pentru cumpararea respectivei saltele, mi-a spus ca pot sa aleg, din online, de pe site-ul acaju.ro, din categoria de saltele ieftine. Pe site-ul respectiv, in categoria de saltele de pat, mi-au facut cu ochiul, ca sa zic asa, multe saltele ieftine. De aceea, am navigat pe paginele magazinului online o ora, pana m-am decis ce saltea sa imi cumpar. In cautarile mele pentru alegerea saltelei de pat, nu am tinut cont de preturi. Pretul unei saltele nu a fost un criteriu in alegerea facuta.


Acum, nu va voi da sfaturi despre cum sa va alegeti salteau perfecta. Ma rezum doar la salteaua achizitionata de mine. Spuneam ca pretul nu a fost un criteriu, dar daca am beneficiat de transportul gratuit, s-au redus costurile achizitiei in mod clar. Si in aceasta perioada, fiind reduceri pe site-ul acaju.ro, cei 100 de lei reducere la salteaua aleasa de mine (Saltea Pocket Spring 90x190 cm, grosime 22 cm), au fost si ei bineveniti. In final, nu mi-a ramas decat sa achit suma de 490.00 Lei. 


Salteaua de pat Pocket Spring , cea din imaginea atasata, este cu arcuri impachetate individual unul cate unul intr-un material textil foarte moale. Asta, pentru ca fiecare arc sa se poata adapta singur la formele corpului, eliminind astfel orice punct de presiune asupra corpului. In acest mod, muschii se pot, mult mai usor, relaxa. 

Saltea Pocket Spring, are dimensiunile 90x190 cm, si o grosime de 22 cm.

Va spuneam ca am navigat pe pagina celor de la acaju.ro, cam o ora si sunt multumit de oferta gasita. Sper sa ma bucur de salteaua mea si sa-mi ofere un somn linistit.

In incheiere vreau sa va mai spun, ca in luarea unei decizii este important sa tinem cont de calitatea produsului. Este adevarat ca pot exista si reduceri! Daca produsul pe care il consideram de calitate, este inclus intr-o promotie, cu atat mai bine. 


Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de cumparaturi de calitate.


2 comentarii:

borceablog spunea...

ma gandesc ca saltelele Dormeo, a caror reclama e pre agresiva, nu-s tot atat de bune ca cele de aici.

irina spunea...

confirm cele spuse, mai sus!