15 ianuarie 2017

Fotolii de masaj performante

Fotolii de masaj performante

Despre fotolii de masaj performante, eu am mai scris pe aici, dar cautand pe internet diferite informatii, am mai descoperit un site nou, Komoder, pe care poti citi foarte multe articole despre fotolii si despre masaj. Nou, pentru mine!:)
Fotolii de masaj performante nu-i asa o sintagma nou aparuta in vocabularul nostru post-decembrist, ea dateaza de multa vreme, chiar inainte de a fi descoperite anumite tratamente naturistice (nu am gasit un termen mai potrivit), precum razele soarelui sau apele termale.



Asadar, procedeul de masare, de apasare a locurilor lovite sau a ranilor, are rolul de a ajuta refacerea organismului.
Masajul in sine are trei scopuri bine definite:
1. terapeutic- se foloseste in tratarea diferitelor afectiuni cu rol terapeutic.
2. profilactic- pentru a preveni aparitia diferitelor boli.
3. fiziologic- pentru o functionare normala a organismului uman.

Acum, cand stresul este o componenta principala a vietii noastre de zi cu zi, avem nevoie mai mult ca oricand de masaj. Multi dintre noi stam foarte multe ore la serviciu, pe scaun, incordati. Durerile de spate, de cap sunt astfel inevitabile. Daca cineva te maseaza pe spate, poti constata ca te simti mai bine! Se calmeaza sistemul nervos, se detensioneaza masa musculara si, de asemenea, se imbunatateste rapid circulatia sangelui.

De ce sa alegi gama de fotolii komoder

1. Pentru ca ofera un super masaj, de calitate foarte buna, la cel mai mic pret;
2. Un fotoliu de la Komoder simuleaza tehnica unui masaj prin framantare, pentru a ameliora durerile de spate si pentru revigorarea muschilor incordati;.
3  La Komoder vei gasi intotdeauna promotii. In luna ianuarie 2017, ai parte de o oferta bogata la cel mai bun pret. Sunati la nr. de telefon: 0746.297.773, ca sa va convingeti;
4. Komoder are acum magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara;

Revenind la beneficiile masajului, trebuie subliniat faptul ca este perfect impotriva stresului. Daca vom combina masajul cu o alimentatie sanatoasa si miscare, vom avea o viata sanatoasa, atat pentru corp, cat si pentru minte.


Niciun comentariu: