15 aprilie 2017

Ulei de motor. Pret.


Ulei de motor. Pret.


Schimbul de ulei auto este unul din cel mai des serviciu oferit de service-urile auto, din Romania. Pentru aceasta operatiune este necesar sa achizitionam un ulei de motor foarte bun. De aceea, din start va recomand ulei de motor de la Autohut. Calitatea, nu pretul, este principalul aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand faceti schimbul de ulei, insotit, desigur si de schimbarea filtrelor.

Un ulei auto, de calitate, va asigura o ungere foarte buna, a mecanismelor din motorul autoturismului dumneavoastra. Cu cat uleiul auto e mai bun, cu atat ungerea este mai buna, iar piesele vor functiona mai eficient.



Schimbatul uleiului si al filtrelor poate parea o operatiune banala, lipsita de importanta, dar daca vom achizitiona un ulei auto, tinand cont doar de pret, pe termen mediu si lung motorul autoturismului va avea de suferit.


In imagine aveti: Ulei auto Petronas Mach 5, cu vascozitatea: 20W50, in recipient de1 litru, pe care il gasiti in magazinul online AutoHut, al carui link il aveti mai sus. Pe site, acesta poate fi comandat ca oricare alt produs, la pretul de 19.45 Lei/ litrul.

De ce sa alegeti uleiul auto de pe site-ul www.autohut.ro?

Vorbeam la inceputul acestui articol, despre calitatea uleiului! La AutoHut, uleiurile auto sunt de cea mai buna calitate.
Un alt lucru important, ce trebuie facut odata cu schimbarea uleiului auto, este si schimbarea filtrelor. Cei de la AutoHut, ofera un pachet complet, in service-ul lor: manopera ulei + filtru, la pretul de 87.45 Lei. In plus, pentru aceast pachet, primiti si 87 puncte de fidelitate, pe care le veti putea folosi cumparand alte piese pentru autoturismul dumneavoastra.


Schimbatul uleiului si al filtrelor presupune cateva proceduri, iar durata acestei operatiuni necesita un timp scurt, de aceea va trebui sa va programati la un service auto. Personal, nu recomand ca aceasta operatiune sa fie facuta intr-un garaj oarecare.

Inchei prin a va sfatui sa schimbati uleiul si filtrele conform recomandarilor facute de producatorul masinii dumneavoastra. Cu cat uleiul si filtrele, stau mai mult timp, cu atat e mai mare impactul negativ asupra functionarii motorului.

Niciun comentariu: