11 mai 2017

Haine Desigual

Outlet-ul Desigual. Haine Desigual.

In primul rand vrea sa spun cate ceva despre outlet Desigual. In cunoscuta statiune Ibiza, din Spania la inceputul anului 1984, un designer pe nume Thomas Meyer, a dat viata proiectului Desigual. Thomas Meyer, avea 20 de ani si-a inceput sa realizeze, la inceput tricouri atipice, apoi au urmat jachete si alte combinatii din fosti jeansi. Creatiile lui au atras atentia, iar modelele lui sunt in trend si in zilele noastre.


Suntem spre sfarsitul primaverii si chiar daca vremea este inca rece, totusi imbracamintea si incaltamintea pentru sezonul cald, o vom scoate din sifonere inevitabil sau vom achizitiona alta noua. La fel vom proceda si cu incaltamintea. Pentru cea de-a doua situatie recomand incaltaminte Desigual.

Si, cum mediul online, este cel mai simplu si comod mod de a face cumparaturi, eu unul am trecut la ”treaba”. Navigand aseara pe net, am gasit acest site, de fapt magazin online fashionhouse.ro, cu imbracaminte outlet si incaltaminte Desigual a caror reduceri zilnice merg pana la 70%
Bine pe site sunt foarte multe modele, o gama diversificata de produse outlet ...sunt si la promotii...

Acum sa va zic si-o chestie. Noi barbatii cand deschidem subiectul acesta, despre imbracaminte sau incaltaminte Desigual, multi dintre noi ne gandim la strictul necesar: un costum,  o  camasa, un pantalon, o cravata  si in unele locuri si unii dintre barbati o palarie, iar la o varsta mai inaintata si un baston. Dar, eu nefacand parte din aceasta categorie, fiind un pic mai rebel, aleg mereu o tinuta de tip sport, adica sa fie una mai lejera. Si, firesc ca sunt multe magazine in online pe gustul meu! :)  De aceea navighez mai mereu prin online si gasesc site-uri noi. Unele imi plac altele nu...oferta in schimb e una bogata, la produse outlet si magazine, caci la ele ma refer!  Despre preturi nu am zis nimic si nu voi zice, dintr-un motiv simplu: pe primul plan cand alegi imbracamintea, consider ca trebuie sa fie calitatea produsului. Deci, aruncati cu incredere un ochi pe site-ul celor de la fashionhouse.ro!

Ps. 1.Fashion House, il gasiti si in West Park Militari, intrarea de pe A1, km 13!
      2.Cateva idei despre imbracanintea outlet ce se poarta, vara aceasta, gasiti si aici.

Hai, sa aveti spor la navigat!:))

Niciun comentariu: