4 martie 2019

Lecții de guvernare

Mai răsfirați, băbăieți, mai răsfirați! Ponta vorbește de funie în casa spânzuratului, adică de cătușele lui Dragnea, asta în condițiile în care el este repartizat în apel la Ionuț Matei la Completul de 5  Eu cred că domnul judecător nu se va dezminți tocmai acum din elanul de a face ”curățenie”, care pare a fi menirea sa mesianică pe acest Pământ... de înfăptuit justiția potrivit legii, să o facă fraierii ăia care sunt doar judecători, nu el, Dumnezeul.

TudoSRI, cel cu prefațe și postfațe de la Coldea și Maior, cel care a participat activ la paradeală, asistând pasiv la prăbușirea justiției dă și el lecții de guvernare PSD - ului. Așa ceva...
Acum, de la strapontine, știu toți ce și cum se face și cum se guvernează minunat, ei amândoi fiind premieri ai acestei țări, învestiți și cu votul meu, de cetățean naiv. În mandatul lor nu a fost construit un metru de autostradă, ba Ponta chiar s-a smiorcăit că din cauză de Coldea și pușcărie (mai rar așa bărbat), dar au numit-o și menținut-o în funcție pe Pedestrașă. Se aseamănă, desigur, fiind tustrei plagiatori, tustrei mincinoși și puși pe paradeala... altora.
Câtă lipsă de bun simț pot avea totuși acești indivizi?
PS - Nu că Dragnea ar fi mai breaz, dar chiar nu au ei legitimitatea și căderea să facă așa aprecieri... mergeți la coșul de gunoi al istoriei, lăsați oamenii merituoși să o spună!

5 comentarii:

alexa spunea...

Pedestrasa, 'desculta, zgaraiata si plina de noroi', deci pe jos (CTP), nu in BMVeu sau Audi, s-a 'produs' la Esca in voie, ca o fata mare rusinoasa si neatinsa, in seria de minciuni nenumarate a spus si o grozavie, adica, uraste IPOCRIZIA ! Prea mult, boala e sistemica si fara leac, poate doar ceva biblic ..

Alexandru.F Draganescu spunea...

Când am auzit ca Ponta nu face autostrada că-l baga Coldea la pușcărie mi-a venit sa vărs! Jenant de-a dreptul, un adevărat "bărbat de stat" ud în pantaloni! Dacă ăștia-s oameni politici adevărați, eu sunt patriarh!

calarasiunu spunea...

Am vazut pe `stiri pe surse` ce spune pontiacul. Abereaza, ca de obicei. Cine il mai crede dupa ce a mintit cu atata seninatate atatia ani. Sunt foarte curios cat va scoate el in Gorj

bazar spunea...

Pe vremuri dădea sfaturi unul singur(una ii sufla😂)restul pe șantier "nenica"Acum toata lumea dă sfaturi!
Doar "paraditorii "ce-au mai indeplinit planul😂
De asta-i apreciată slujirea

borcea spunea...

...din câte știu examene de acest gen susțin doar militarii și polițiștii, la angajare și an de an pe toată perioada carierei!