23 mai 2014

In pasi de dans

Tema de azi a articolului meu este dansul… Ce poate fi mai frumos decat miscarea gratioasa, in pasi de dans... Ce poate fi mai frumos, cand esti copil, decat sa te poti dezvolta armonios.  Sa vezi copii cum iubesc dansul si, ca acest sport face parte din viata de zi cu zi. Dar, nu numai copii, ci si adulti care au descopeit bucuria pasilor de dans si a miscarii pe ritmul de muzicii.
Eu, trebuie sa recunosc ca nu am avut parte de niciun curs de dans nici in copilarie si nici la adolescenta, fiindca asa erau vremurile, dar nu m-as da la o parte si, as invata pasi de dans. Nu sunt un talent inascut, dar cred ca m-as descurca. Nu sunt un fan al competitiilor de dans, dar decate ori am ocazia si timp liber, ma uit cu mult drag. Ma ui la dansatori profesionisti care executa cu atat gratie pasi de dans si imi dau seama ca in spatele acelor cateva minute de dans, sta sute sau poate mii de ore petrecute in sala de dans de la o varsta frageda. Altfel nu cred ca se poate ajunge la performanta. E un sport!
Cateodata imi trece prin minte ideea ca mi-ar fi placut sa pot invata si concura si eu, dar stiu ce inseamna si ca toate astea se incep din frageda copilarie.Acum daca e sa faca un clasament al celor mai frumoase dansuri, personal imi plac cel mai mult dansurile latino (Salsa,Cha-Cha, Bachata, Merengue,  Samba, Rumba) dar nici dansurile de societate nu le resping (Vals Lent, Tango, Vals Vienez etc.). Cum am mentionat si la inceputul articolului, adultii pot sa invate si ei tainele dansului, intr-una din scolile de dans care desfasoara astfel de cursuri, dar eu cred ca cel mai bine, dansul se invata din copilarie.
In ultimii ani au aparut multe scoli de dans care imbina profesionalismul, cu instructori profesionisti si rabdatori cu noi cursanti.
Asadar daca, doriti sa invatati pasii de dans, puteti sa va inscrieti, pentru a beneficia de lectiile de dans ale un istructori profesionisti, cautatand scoli de dans si pe internet.
Totusi, eu raman la convingerea ca dansul trebuie inceput inca din copilarie si de aceea recomand pentru copii vostri: cursuri dans pentru copii.
Totusi, eu raman la convingerea ca dansul trebuie inceput inca din copilarie si de aceea recomand pentru copii vostri
,,In pasi de dans”, este o scoala bine cotata  care reuseste sa ii multumeasca pe cursanti si ii face pe copii sa revina la sala de dans cu mult drag pentru a participa la cursuri si pentru a invata pasi noi de dans.
Scoala de dans, amintita mai sus se afla in Bucuresti, in zona Piata Unirii. Scoala organizeaza cursuri si pentru adulti.Asadar, daca duceti copilul la dans ati putea sa invatati sa dansati si voi, inscriindu-va la unul din cursurile pentru adulti.
Din blogosfera romaneasca, inchei prin a va ura mult SUCCES!


2 comentarii:

axxapro spunea...

"in pasi de dans" iti urez un weekend placut!:)

Anonim spunea...

weekwnd placut!