22 mai 2014

Scule electrice- utile intr-o gospodarie

Stiti ca e destul de enervant sa auzi zgomote de la vecini. Si, acum ma refer in mod special la acei care locuiesc la bloc. Ei, stiu cel mai bine cum e sa fi trezit de zgomotul unei bormasini electrice. Dar, sa stiti ca nu am sa ma refer la celebra reclama cu varu' si bormasina care a rulat pe toate canale Tv, ci am sa va recomand un site cu: scule electrice profesionale. Tocmai pentru ca zgomotul lor e cu mult mai mic, fiind scule performante si, nu ii veti deranja pe vecini. Asta , deoarece eu gandesc ca, ceea ce tie nu-ti place( in cazul de fata, zgomotul), altuia nu-i face! Am readapta zicala romaneasca la situtia data!
Bineinteles, ca multi din voi gandesc ca si mine, nu? Intr-o gospodarie si ma refer in special la cei cu casa si curte, trebuie sa ai sculele, de tot felul, pe care sa le poti folosi oricand.
E adevarat ca no o sa stai tot timpul sa repari cate ceva, dar sa nu ai in magazie bormasina ta electrica sau un ciocan, o surubelnita ori o alta ustensila nu prea-i confortabil.
Sunt de acord si cu cei care sustin ca nu e bine sa reparam anumite lucruri singuri, deoarece sunt riscuri pe care le putem intampina neavand experienta!
Nu am stat niciodata la apartament intr-un bloc, dar am amicii care mi-au povestit cu este! Legat de reparatiile la locuinta, unii zic ca daca ai chema specialisti sau mesteri pentru fiecare chestie minora din locuinta sau curte (adica un electrician sau instalator) ai contribui, intr-o mica masura la "prosperitatea" economiei locale. Daca reparie tu, instalatia de apa  niste oameni vor ramane fara loc de munca!. Paradoxul, consta in faptul ca vrand sa faci economie, iti faci singur rau.Acum, dupa ce am facut aceasta parabola sa revin la scule electrice, si sa zic inca ceva, ca si concluzie: intr-o gospodarie, ma rog locuinta e foarte bine si necesar sa ai diverse unelte si scule. Nu se stie cand ai nevoie si sa te duci la un vecin dupa bormasin , nu prea se face. Cand ai nevoie, nu des, poti apela la oameni specializati.
In incheiere va dau si un sfat: cand va ganditi sa folositi bormasina sau ciocanul aruncati un ochi si la ceas, doar ca sa va aduceti aminte de articolul meu cu zgomotul de la vecin si proverbul de care v-am amintit...iar daca aveti nevoie de scule aruncati un ochi si pe site-ul: www.insatermscule.ro

Niciun comentariu: