28 august 2014

Cada cu hidromasaj in baia ta!

Dupa o zi lunga petrecuta la serviciu sau la facultate, pentru cei mai tineri, un dus este precum o binecuvantare. Pe langa senzatia de confort, dupa ce iesim, ne simtim ca facand parte dintr-o alta lume. O lume mai buna. Acest confort trebuie sa il aiba toti oamenii. Dar, din pacate nu este asa! Daca sunt oameni care inca nu au, trebuie sa isi creeze, confortul unei bai, in propria locuinta.
Cum sa-ti amenajezi o baie proprie! E o intrebare pe care am auzit-o destul de des.

In primul rand trebuie ales locul unde o amplasezi...Se spune ca cea mai buna pozitie e in parte de nord-est, pentru a atrage energiile pozitive.Asta spun specialisti in amenajari de locuinte.

ASADAR, daca cauti o locuinta noua, sa o cumperi sau sa o inchiriezi, e bine sa ai in vedere, pe langa alte detalii si acest aspect, al  loculului in care este asezata baia, inainte de a cumpara sau inchiria o locuinta.
Daca  esti in faza in care doresti sa iti construiesti locuinta, lucrurile sunt mult mai simple deoarece o poti pozitiona dinainte...In acest mod, poti realiza un echilibru al elementelor din baie care te pot face sa te simti cu mult mai tanar.
Tot legat de acest aspect al constructiei, daca bugetul iti permite atunci iti poti cumpara una din aceste: cazi cu hidromasaj

Referitor la culorile pe care le putem alege intr-o baie. In opinia mea culorile cele mai potrivite sunt: alb, crem, gri sau bej...se recomanda sa nu folosim culorile tari precum albastru. Nici in cazul accesoriilor nu se recomanda culorile tari.

Pentru o baie ideala, in forma de patrat, ar fi bine ca sa alegem oglinzile rotunde, iar robinetele sa fie identice.

Lumina ar trebui, pe cat posibil, sa fie cea naturala deoarece aceasta transmite o energie pozitiva. Specialisti in amenajari recomanda sa avem o fereastra la baie.

Acum legat de cumpararea si montarea unei cazi, cei de la spainstal, asigura livrarea gratuita in toata tara. De asemenea se asigura montarea ei si o garantie de doi ani.

O baie intr-o locuinta, indiferent ca-i apartament sau casa la curte este mai mult decat necesara, chiar daca costurile realizari par la o prima evaluare destul de mari.

Imi amintesc ca, atunci cand eu m-am hotarat sa imi construiesc baia, am intrebat mai multi amici despre cum ar trebui sa procedez, fiecare avand opinii diferite. In final, decizia a fost luata de mine, dupa ca am apelat si la internet, de unde mi-am cules informatia necesara. Pana la urma decizia apartine fiecaruia dintre noi si cel mai important e ca acea baie, pe care ne-o construim, sa fie una in care sa ne putem relaxa dupa o zi de munca.






Niciun comentariu: