12 decembrie 2014

„Provoacă-te să realizezi ceva diferit. Depăşeşte-te!”


Primaria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a lansat proiectul „Provoacă-te să realizezi ceva diferit. Depăşeşte-te!”, proiect co-finanţat din Fondul Social European.
Ceea ce se intmpla in capitala, este un model de economie sociala, este un model inspirat din viata de zi cu zi, adica grija fata de categoriile defavorizate. Este o incercare de sprijinire a populatiei, o incercarea de a le asigura protectia in asa fel incat viata lor sa nu mai fie incarcata de grija si de frica zile de maine. Este o masura dreapta sa ai grija de batranii tai, de copiii tai. Este onorant pentru PRIMARIA CAPITALEI, sa aiba astfel de initiative!

Proiectul „Provoacă-te să realizezi ceva diferit. Depăşeşte-te!” isi propune crearea unor structuri de economie sociala functionale, respectiv o ceainarie si o structura de furnizare de servicii de zugravit si amenjari interioare, contribuind în mod direct la îmbunatatirea semnificativa a oportunitatilor de ocupare adaptate nevoilor specifice ale persoanelor vulnerabile din regiunea Bucuresti-Ilfov, prin organizarea a doua cursuri de calificare respectiv zugrav-vopsitor si barman preparator ceai, precum si un curs de specializare în domeniul economiei sociale pentru persoanele din grupul tinta-vizat.
În cadrul proiectului vor fi oferite aceste servicii de formare profesionala si angajare pentru 23 de familii cu peste 2 copii, 20 de femei, 15 persoane de etnie rroma, si 2 familii monoparentale.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Payoneer Romania sau Card Payoneer de ani in activitatea de inovatii de plata on-line.
E-commerce a sosit salturi cuantice, in ultimul deceniu,
se deplaseaza de-a lungul cu cele mai Payoneer Card recente progrese in tehnologie si oricine
sa permita noi piete pentru a se a se implini, orisicine au fost
impiedicata de cerintele lenta a industriei bancare.
Pedig, pe de o insemnatate vitala pietele emergente din India si
China, ridica oameni tocmai nu au conturi bancare, deci
catva de genul Payoneer a cuteza o problema de mici pentru a escalada
de la ideea de la inceputurile rarunchi, pentru stabilirea unui ratez de depunere la treapta global, cu velocitate si fiabilitate.