12 iunie 2015

Roti si role, de la tente.com

                                              Roti si role de la tente.com


Inventarea rotii de catre om este una din cele mai mari descoperiri. Este un lucru cunoscut si arhicunoscut. O inventie care a dus la dezvoltarea unor ramuri ale economiei mondiale. Nu este de neglijat nici partea sociala a acestei inventii. Spun asta gandindu-ma la aparitia primului vehicul pus in miscare cu ajutorul acestei inventii. Daca ne gandim bine,  inventia aceasta a pus in miscarea intreaga omenire.
Rotile sunt cele mai raspandite produse pe care le intalnim de la autovehicule pana la scaunele cu ajutorul cararora persoanele cu dizabilitati se pot deplasa. Intalnim roti si la carucioarele cu care transportam cumparaturile din hipermarketuri. Sunt atat de multe lucruri cu care venim in contact, incat rotile si rolele ne sunt, azi, de un real folos. Nici nu imi imaginez cum ar fi aratat omenirea fara aceasta inventie, perfectionata si adaptata zi de zi. Pentru ca in fiecare zi, apar lucruri noi. Lucruri care au in componenta lor fie roti, fie role.




Navigand prin online-ul romanesc am descoperit la aceasta adresa, tente.com/ro-ro , un site  al producatorului de roti si role Tente. De pe acest site am aflat ca aceasta companie are o prezenta de 85 de ani pe acest segment industrial. Un lucru extrem de important, pe care l-am sesizat din primele pagini parcurse, a fost acela ca se pot face comenzi online.


Pe site-ul tente.com/ro-ro am descoperit in primul rand oferta de roti pentru segmentul institutional. Si, se face referire de la cea mai sofisticata mobila pana la banalele carucioare din hipermarketuri, supermarketuri sau acele carucioare de pe aeroporturi cu ajutorul carora bagajele ne sunt mai usor de carat.
In al doilea rand, pe segmentul medical, Tente e lider mondial, in ceea ce privesc rotile cu blocare. Pe acest segment existand o colaborare cu cei mai mari producatori de paturi pentru spitale.
Un al treilea segment pe care l-au bordat cei de la Tente, o reprezinta segmentul industrial, mai precis cel al containerelor pentru depozitare si cararea gunoiului. Tente avand cele mai bune solutii la conditiile de umiditate, praf si suprafete neregulate, care se intalnesc in exploatarea de zi cu zi, a containerelor pentru gunoi.

Al patrulea segment, caruia i se adreseaza rotile si rolele produse de TENTE, il reprezinta segmentul industriei grele, printr-un design si rezistenta de exceptie. Produsele foarte grele care trebuiesc deplasate in procesul de fabricatie si nu numai, au un aliat de nadejede in rotile si rolele de la Tente. Nu-i niciun secret ca acestea cantaresc multe tone si miscarea lor ar fi imposibila fara roti sau role.


Acum, ca sa revin, cred ca nu mai este pentru nimeni vreo dilema faptul ca multi, printre care ma numara si eu, considera ca roata este ce-a mai mare descoperire a omului. Eu, personal sunt ca si voi unul din cei care se folosesc de aceasta inventie si nu ma refer la automobil, ci la locul jobul meu unde aceasta inventie imi usureaza orele de munca pe care le desfasor cu ajutorul rolelor, zi de zi.

din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de o zi profitabila:)

Niciun comentariu: