29 octombrie 2015

Halloween, sambata, 31 octombrie, in Carrefour Orhideea

Pentru a sarbatori cum se cuvine Halloween-ul, Centrul International Helen Doron English ii invita pe cei mici sa se costumeze cat mai infricoșator și sa participe la Parada Costumelor de Halloween, care va avea loc in perioada 26-30 octombrie, in cele trei centre de invatare a limbii engleze ca limba materna, din judetul Constanta.
La evenimentele pregatite de specialiștii in educatie, copiii vor conversa in limba lui Shakespeare, vor invata despre cum a aparut și s-a propagat aceasta sarbatoare in lume, vor afla lucruri interesante despre cultura și civilizatia anglofona și se vor distra pe cinste cu noii lor prieteni, ascultand povești magice in limba engleza.
Programul international continua in Romania cu o inedita piesa de teatru, care va avea loc in ziua de Halloween, sambata, 31 octombrie, incepand cu ora 12.00, in Centrul Comercial Carrefour Orhideea din București. Micii actori de la cursul de dramaturgie engleza de la Helen Doron English vor pune in scena piesa de teatru „Snow White and the Rappers”, intr-o interpretare unica a metodei elaborate de celebrul profesor britanic Helen Doron. La sfarșit de proiect, copiii vor participa la o tombola cu premii și se vor distra cu aplicatiile inovative de invatare a limbii engleze de la Helen Doron, și anume realitatea augmentata. 
 “Ii invitam pe copii insotiti de parinti sau bunici sa petreaca o zi speciala alaturi de noi, sa se costumeze in personajele lor preferate, sa se distreze și, cel mai important, sa converseze alaturi de noii lor prieteni in limba engleza. In cadrul intalnirilor vom pune accent foarte mult pe invatare prin jocuri distractive, in special prin intermediul jocurilor de roluri. De asemenea, ii vom sprijini pe micuti sa-și dezvolte gandirea creativa și cooperarea, vom invata impreuna despre fascinanta cultura și civilizatie anglofona și vom premia cele mai traznite costume. La final de proiect, participantii pot deveni beneficiari ai programului international Helen Doron English implementat cu succes in tara noastra, in urma cu 5 ani, și care a pregatit deja peste cateva mii de copii romani”, declara specialistul in educatie Ștefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English, in Romania.
Mai multe detalii despre program, pot fi gasite pe website-ul oficial al Centrului Helen Doron English Romania: www.HelenDoron.ro. 

sursa: comunicat de presa

Niciun comentariu: