20 decembrie 2016

Unde ne vopsim masina? Preturi?

Vopsitorie auto

Din  cand in cand avem nevoie sa vopsim autoturismul. O vopsitorie auto este absolut necesara intr-un service auto. Desi, investitia intr-o vopsitorie auto este destul de costisitoare, exista numeroase cazuri in care o masina va trebui sa "suporte" o vopsire auto si astfel costurile celor care investesc in utilajele si ustensilele pentru o vopsitorie auto, se amortizeaza.
Cu toate ca parerile sunt diversificate, in privinta vopsiri partiale sau totale a unui autoturism, majoritatea covarsitoare aleg ca acest lucru sa se intample intr-un service auto dotat cu aparatura moderna si cu oameni care cunosc si executa foarte bine procesul de vopsire auto.
Un aspect placut, al autoturismului, dupa vopsire, va face ca acesta sa iasa in evidenta. De aceea este foarte importanta alegerea unui service auto dotat cu tehnologie moderna.



Unde ne vopsim masina? Preturi?

Este o intrebare fireasca, pentru ca nu ne putem lasa masina pe mana oricui. De aceea avem nevoie de informatii pentru a decide, unde ne vopsim masina, total sau partial. Ca si proprietar de masina trebuie stiut daca service-ul unde urmeaza sa ne vopsim masina, va acorda atentie fiecarui detaliu in procesul de vopsire. Apoi, daca materialele si aparatura  sunt de calitate si nu in ultimul rand ce PRETURI, practica respectivul service auto.

In sector 1, din Bucuresti exista un service auto ce dispune de aparatura moderna pentru vopsirea unui autoturism. Oamenii de la Auto Erebus, lucreaza cu atentie si dispun de tehnologie avansata pentru a realiza o vopsire ireprosabila.

Service-ul auto, este dotat si cu o tinichigerie auto, unde fiecare detaliu este privit cu profesionalism. Fie ca este vorba de niste retusuri sau vopsirea integrala, masina este tratata intr-un mod profesional.
Auto Erebus, pe langa vopsirea autoturismului, reparatii zgarieturi, vopsire de componente, polish, ofera si consultanta pentru a alege nuanta potrivita masini tale. Acesta fiind un detaliu foarte important pentru ca masina sa arate ireprosabil.

Daca aveti de gand sa vopsiti masina sau sa faceti niste retusuri, va recomand sa contactati profesionistii de la service-ul Auto Erebus din Bucuresti, str. Ioan Bianu, nr.47 sector 1, tel. 0740 373 287, e-mail: office@opel-erebus.ro

Niciun comentariu: