16 ianuarie 2017

Anvelope de iarna ieftine

Anvelope de iarna ieftine


ANVELOPE 185 65 R15 BARUM BRILLANTIS 2

De unde cumparam anvelope de iarna in Bucuresti, caci zapada este peste tot si pana la primavara mai este destul. 
Suntem la jumatatea anotimpului rece si totul este de un alb imaculat. Dupa ultimul viscol, din capitala, deplasarea cu masina, chiar si cu cauciucuri de iarna, a fost o aventura.
De ce am mai avea nevoie de anvelope de iarna in Bucuresti, daca tot nu putem circula?


Motivele pentru care nu s-a putut circula sunt cantitatile foarte mari de zapada si activitatea greoaie a firmelor de dezapezire. De aceea multi si-au lasat masinile si au apelat la metrou si la transportul in comun de suprafata.



Unde gasim anvelope iarna ieftine?


In cautarile mele din online, am descoperit site-ul premiumanvelope.ro, cu o oferta diversificata de cauciucuri de iarna, pentru orice marca de autoturism.

Premiumanvelope.ro, este un important magazin online de anvelope. Gama de anvelope cuprinde si categoriile de anvelope industriale, anvelope pentru camioane, anvelope agricole si anvelope pentru autovehicule 4x4.
Stocul de anvelope este real. Asta insemnand ca dupa ce faci comanda, livrarea va fi foarte rapida.


Acum, sa revin la modalitatea de cumpararea anvelope iarna ieftine. In tara noastra, sunt 2 modalitati prin care poti sa-ti echipezi autoturismul cu anvelope: noi sau second hand.


Cauciucurile de iarna second -hand erau la moda in urma cu cativa ani, dar de cand cu legea care obliga pe timpul iernii sa echipam autoturismul cu anvelope de iarna, numarul celor care cumpara anvelope second hand a scazut. Durata lor de viata scurta i-a determinat pe multi sa renunte la anvelope second hand.


Anvelopele noi se pot achizitiona si prin intermediul internetului. Magazinele online ofera anvelope iarna ieftine, tot ce trebuie sa faci este sa cauti. Cu siguranta vei da de un magazin, ca premiumanvelope.ro, unde vei gasi cauciucuri de iarna la un pret bun.


Exemplu: pentru Anvelope 185 65 R15 Barum Brillantis 2, pretul este 161 de lei, fata de 179 de lei. Este o reducere importanta, daca ne gandim ca la 4 anvelope cumparate, vom economisi 72 de lei.




Niciun comentariu: