17 ianuarie 2017

Felicitați-l pe Kuki Alexandru Barbuceanu

M-a impresionat foarte mult mobilizarea voastră pentru animalele sălbatice din circuri. În 4 zile s-a ajuns la 50.000 de semnături și s-au primit promisiuni că practica folosirii animalelor sălbatice pentru distracție va fi interzisă.
Încă o dată o să arătăm cât de puternici putem fi împreună.
În ultimele zile unii m-au felicitat pentru petiție(Csibi Magor), alții m-au întrebat de ce e nevoie de o astfel de tragedie să vorbim despre acest subiect și de ce n-a încercat nimeni să facă nimic până acum.

Dacă vreți să felicitați pe cineva în acest demers, felicitați-l pe Kuki Alexandru Barbuceanu și VIER PFOTEN Romania, cei care se luptă de ani buni pentru drepturile animalelor în captivitate și împotriva folosirii de animale în circuri.
Campania lor a ajuns anul trecut și în Parlament, unde, împreună cu Remus Cernea, au depus o inițiativă legislativă pentru interzicerea folosirii animalelor sălbatice în circuri.
Mai mult, ei au participat la eliberarea și relocarea mai multor animale din circuri și grădini zoologice în diverse sanctuare de pe glob.
Dacă vreți să aflați mai mult despre activitatea lor și să le susțineți demersurile intrați pe: http://www.vier-pfoten.ro.

Niciun comentariu: