22 ianuarie 2017

Beneficiile polenului crud


Beneficii polen crud

O cura cu polen crud este recomandata de specialisti, persoanelor care se simt obosite, copiilor, batranilor, viitoarelor mame si celor aflati in convalescenta. Polenul este un supliment alimentar foarte vechi care contine proteine, aminoacizi, arome, zahar, apa, substante hormonale, vitamine si minerale.
Polenul granulat se poate pastra maxim 12 luni, intr-un borcan inchis ermetic pentru a nu se umezi. Dupa 12 luni proprietatile biologice dispar complet.

Cei care vor sa inceapa o cura cu polen crud, vor trebui sa ia o lingurita de polen, dimineata pe stomacul gol. Trebuie mestecat foarte bine pentru a se facilita absorbtia elementelor din compozitia polenului. Dupa cele 8 zile in care se ia o lingurita, cantitatea de polen administrata, se poate mari. Cura cu polen crud poate dura maxim 2 luni de zile.
Daca in timpul acestei perioade va veti simtiti rau, cura cu polen trebuie intrerupta si va trebui sa va adresati unui medic pentru un eventual consult. O cura de polen indelungata poate provoca anumite tulburari hormonale.


Preturi polen crud.

Polenul crud, difera ca pret datorita diversitati. Polenul crud poate fi din: salcie, salcam, mar, trandafir salbatic, flori de munte, castan dulce, etc. De exemplu: Poelnul crud de mar, o sursa bogata de energie pentru organism, de pe site-ul https://www.planteea.ro/, il gasim comercializat la pretul de 25.90 RON (cu TVA inclus), pentru comenzile online si la pretul de 30.50 RON (cu TVA inclus), in magazin.

O cura cu polen crud din mar, poate ajuta organismul in lupta cu infectiile microbiene. De asemenea, poate sa contribuie la protectia miocardica.

De ce planteea.ro?

Pentru comenzi ce depasesc suma de 150 lei, transportul este gratuit;
Produsele de pe site sunt in stoc, livrarea facandu-se in 24 de ore!
Se pot efectua plati online: PayPal si EuPlatesc.ro
Planteea este o farmacie cu produse naturiste si bio.


Revenind la beneficiile curei cu polen crud, va invita sa cititi despre beneficiile laptisorului de matca, un articol mult mai bine documentat.

Niciun comentariu: