8 februarie 2017

Viețile NOASTRE sunt indoctrinate si conditionate

Viziunea noastra despre hipnoza este cea a unei persoane intinsa pe canapea, ascultand vorbele soptite pe care hipnotizatorul n-i le spune la ureche. Sau ne putem gandi la hipnoza de scena, unde un grup de oameni sunt determinati sa faca tot felul de lucruri prostesti in fata unui public amuzat. Unii chiar cer ca acest lucru sa fie interzis, considerandu-l periculos. Acestea sunt forme evidente de hipnoza !

...suntem hipnotizati in mod subtil si incurajati să facem lucruri prostesti in fiecare zi ...stam pe scaune și ascultam buletine de stiri, staruri de cinema, reclame si prezentatori. Sunt binecunoscute asa-zisele mesaje subliminale din televiziune, folosite pentru a transmite un mesaj, pe care subconstientul nu doar ca il inregistreaza, dar si raspunde la el. Compania Coca-Cola a fost printre primele care a folosit mesajul subliminal: la inceputul fiecarui film, aparea pe ecran, pret de cateva secunde, sticla de Coca-cola. Vanzarile au crescut semnificativ.
Viețile NOASTRE sunt indoctrinate si conditionate de mesajele ce curg de pe ecranul tactil al smartphone-ul denumit și cu anglicismul touchscreen...Am acum acces liber la familia ta !

Niciun comentariu: